De beste hypotheekvorm voor u

Een eerste huis kopen of een groter huis kopen? Veel of weinig aflossen? Bij Wiersma & Walvius verdiepen we ons in de situatie van onze klanten en zorgen we dat u altijd de best mogelijke hypotheekvorm krijgt. Van spaarhypotheek tot lineaire hypotheek en alles ertussen; Wiersma & Walvius vindt het beste product voor de beste prijs.

Een nieuw huis kopen is een stap met vele mogelijkheden en vele consequenties. En dan is goed advies wel zo prettig! U wilt weten hoeveel u kunt lenen en wat de kosten worden? U wilt weten of u moet kiezen voor een aflossingsvrije hypotheek, een bankspaarhypotheek, spaarhypotheek, een lineaire hypotheek of een combinatiehypotheek. Samen met uw adviseur van Wiersma & Walvius komt u er wel uit en kiest u altijd de beste hypotheek bij uw situatie.

 

De beste deal voor u

Wiersma & Walvius is een onafhankelijk hypotheekadviseur. Dat betekent dat wij voor u kunnen zoeken in een breed aanbod van banken en andere hypotheekverstrekkers. Wij zorgen dat u voor uw situatie de beste hypotheek tegen de scherpste prijs krijgt.

Wilt u op korte termijn een afspraak? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen hypotheken

  • Hoeveel kan ik maximaal financieren?
    Aan de hand van uw inkomen, uw vermogen/schuld - positie en de waarde van de woning die u wilt kopen kunnen wij een snelle berekening maken van het maximale hypotheekbedrag
  • Hoe snel heb ik mijn financiering rond?
    Een hypotheekaanvraag is vaak maatwerk. De minimale doorlooptijd is 2 weken maar u kunt beter rekening houden met 3-4 weken als u voor zekerheid gaat.
  • Wat kost hypotheekadvies bij Wiersma & Walvius?
    Dit is afhankelijk van uw situatie; starters betalen €2200 voor hypotheekadvies op maat en het regelen van de financiering en de bijbehorende verzekeringen. U zit dan met een gerust hart bij de notaris!