1

Geachte bezoeker van www.karsverzekeringen.nl

Kars Assurantie Adviesbureau is al vele jaren uw vertrouwde adres voor uw verzekeringsadvies. Wij zijn verheugd u te kunnen berichten dat Kars vanaf 1 april 2018 een samenwerking aangaat met Wiersma & Walvius uit Groningen.

Door deze samenwerking zijn wij in staat u een nog betere dienstverlening te kunnen bieden. 

Korte introductie van Wiersma & Walvius
Wiersma & Walvius is een vooraanstaande verzekeringsmakelaar met veel zakelijke en particuliere verzekerden in het Noorden van Nederland. Fred Wiersma is sinds de oprichting directeur en is zeer verheugd over de samenwerking met Kars Assurantie Adviesbureau. “Wiersma & Walvius is zeer gelukkig met de keuze om samen te werken met Kars Assurantie Adviesbureau. "

Plusdiensten: volmacht kantoor met 14 volmachten

Door de samenwerking krijgen relaties van Kars Assurantie Adviesbureau toegang tot maar liefst 14 volmachten van Nederlandse en Internationale verzekeraars. Plusdiensten is het volmacht bedrijf van de Wiersma & Walvius. Dit zorgt ervoor dat we ondanks recente fusies en overnames van Nederlandse verzekeraars toch altijd een prima vergelijk voor u kunnen blijven maken en een concurrerende premie kunnen bieden.

Wat betekent dit voor u?
Henk blijft verbonden aan Wiersma & Walvius, dit weliswaar wat meer op de achtergrond, maar u kunt er van uitgaan dat hij meekijkt met hetgeen er met zijn klanten gebeurt. Uw risico’s blijven vanzelfsprekend uitstekend verzekerd tegen tenminste dezelfde premie en voorwaarden.

Vanaf 1 april 2018 kunt u ons bereiken via de volgende contactgegevens:
Algemene contactgegevens:
Bezoekadres Schweitzerlaan 21, 9728 NR Groningen
Telefoon 050-3113231
e-mail algemeen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Henk Kars
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij vertrouwen erop u hiermee volledig en naar tevredenheid te berichten en wij zien er naar uit u vanaf 2018 op de voor u vertrouwde wijze te mogen blijven adviseren.

Fred Wiersma en Henk Kars