Rechtsbijstandverzekering voor bedrijven

Bij Wiersma & Walvius kennen we de situatie van onze zakelijke klanten en zorgen we dat de continuïteit van de bedrijfsvoering nooit in gevaar komt. We kennen de risico’s, we kennen we de juiste producten en zo zorgen we dat u exact de rechtsbijstandverzekering krijgt die past bij uw bedrijf.

Een juridisch conflict kan uw zaak veel geld kosten. Of het nu gaat om onbetaalde facturen of een leverancier die zijn of haar afspraken niet nakomt; met een rechtsbijstandverzekering van Wiersma & Walvius zijn ZZP-ers en MKB altijd verzekerd van de juridische hulp die nodig is. Bovendien kunnen ze rekenen op onbeperkt telefonisch juridisch advies.

De beste deal voor u

Wiersma & Walvius is een onafhankelijk bemiddelaar in verzekeringen. Dat betekent dat wij voor uw bedrijf kunnen zoeken in een breed aanbod van verzekeraars. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf de beste verzekering tegen de beste prijs krijgt.

Ook besparen op de premie? Wij helpen u graag!

FAQ bedrijfsverzekeringen

  • Kan ik ook grote risico's via Wiersma & Walvius verzekeren?
    Wiersma & Walvius kan alle risico's die bedrijven willen verzekeren dekken met een verzekering. Voor grote risico's heeft Commandeur een speciale afdeling die hierin gespecialiseerd is. Zij leveren verzekeringen op maat en zorgen voor dekking bij verschillende verzekeraars.
  • Kan ik met al mijn verzekeringen overstapen?
    Ja, Wiersma & Walvius biedt alle mogelijke verzekeringen dus als u een second opinion wilt of graag al uw verzekeringen bij ons onder wil brengen dan bent u van harte welkom!
  • Heeft Wiersma & Walvius landelijke dekking?
    Wiersma & Walvius heeft landelijke dekking dus als u meerdere vestigingen heeft dan bent u bij ons aan het goede adres!