Gebouwenverzekering

Bij Wiersma & Walvius kennen we de situatie van onze zakelijke klanten en zorgen we dat de continuïteit van de bedrijfsvoering nooit in gevaar komt. We kennen de risico’s, we kennen we de juiste producten en zo zorgen we dat u exact de gebouwen-verzekering krijgt die past bij uw bedrijf.

Schade door brand, blikseminslag, storm of water. Hak- en breekwerk bij opsporing of reparatie van leidingschade; sommige risico’s kunt u als ondernemer niet uitsluiten. Daarom heeft Wiersma & Walvius exact de juiste verzekering voor uw bedrijfspand. Voor inventaris, voorraad en het pand zelf; uw adviseur van Wiersma & Walvius weet wat u nodig heeft.

De beste deal voor u

Wiersma & Walvius is een onafhankelijk bemiddelaar in verzekeringen. Dat betekent dat wij voor uw bedrijf kunnen zoeken in een breed aanbod van verzekeraars. Wij zorgen er voor dat uw bedrijf de beste verzekering tegen de beste prijs krijgt.

Ook besparen op de premie? Wij helpen u graag!

FAQ bedrijfsverzekeringen

  • Kan ik ook grote risico's via Wiersma & Walvius verzekeren?
    Wiersma & Walvius kan alle risico's die bedrijven willen verzekeren dekken met een verzekering. Voor grote risico's heeft Commandeur een speciale afdeling die hierin gespecialiseerd is. Zij leveren verzekeringen op maat en zorgen voor dekking bij verschillende verzekeraars.
  • Kan ik met al mijn verzekeringen overstapen?
    Ja, Wiersma & Walvius biedt alle mogelijke verzekeringen dus als u een second opinion wilt of graag al uw verzekeringen bij ons onder wil brengen dan bent u van harte welkom!
  • Heeft Wiersma & Walvius landelijke dekking?
    Wiersma & Walvius heeft landelijke dekking dus als u meerdere vestigingen heeft dan bent u bij ons aan het goede adres!