De ideale aansprakelijkheidsverzekering vindt u bij Wiersma & Walvius

Bij Wiersma & Walvius zorgen we altijd dat we de situatie van onze klanten door en door kennen. We kennen de draagkracht, we kennen de risico’s en natuurlijk kennen we de juiste producten. Zo heeft u altijd de aansprakelijkheidsverzekering die het best bij u past.

Beschadigen van andermans eigendommen door u, uw partner, kinderen of zelfs huisdieren kan een dure aangelegenheid zijn. Maar ook kan er iemand gewond raken… Dan kan een schadeclaim hoog oplopen en is een wereldwijde dekking tot maar liefst 1,2 miljoen euro een uitkomst. Uw adviseur van Wiersma & Walvius zorgt dat u de aansprakelijkheidsverzekering krijgt die bij u past tegen de beste prijs.

 

De beste deal voor u

Wiersma & Walvius is een onafhankelijk bemiddelaar in verzekeringen. Dat betekent dat wij voor u kunnen zoeken in een breed aanbod van verzekeraars. Wij zorgen er voor dat u de beste verzekering tegen de beste prijs krijgt.

Ook besparen op uw verzekeringen? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen verzekeringen

  • Hoe weet ik zeker dat ik niet onderverzekerd ben?
    De adviseur van Wiersma & Walvius zorgt ervoor dat het juiste bedrag is verzekerd. Verandert er iets aan uw bezittingen? geef het aan ons door en wij passen direct voor u de dekking aan.
  • Kan ik bij Wiersma & Walvius ook online een schade melden?
    Ja, bij Wiersma & Walvius kunt u ook online een schade melden. Is de schade heel klein of groter dan €1000? Bel ons dan even. De afwikkeling gaat dan een stuk sneller. Dit bespaart u tijd.
  • Wat moet ik doen als ik ga samenwonen of ga scheiden?
    In beide gevallen zorgen wij ervoor dat uw polissen binnen werkdagen op uw nieuwe situatie worden aangepast.