De ideale startershypotheek

Een eerste huis kopen is een uniek moment in uw leven. Dan wilt u natuurlijk dat alles perfect geregeld is. U wilt de juiste adviezen krijgen, de juiste garanties en natuurlijk de beste startershypotheek tegen de beste prijs. Bij Wiersma & Walvius verdiepen we ons in uw situatie en helpen we bij alle stappen richting uw eerste eigen huis.

Bij de aankoop van uw starterswoning wilt u natuurlijk de starterslening die past bij uw situatie. Of dat nu een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek is, dat bekijkt u samen met Wiersma & Walvius hypotheek-adviseur. Die kent uw situatie en vergelijkt alle producten zodat u de beste optie krijgt. Indien mogelijk natuurlijk met een Nationale Hypotheekgarantie!

 

De beste deal voor u

Wiersma & Walvius is een onafhankelijk hypotheekadviseur. Dat betekent dat wij voor u kunnen zoeken in een breed aanbod van banken en andere hypotheekverstrekkers. Wij zorgen dat u voor uw situatie de beste hypotheek tegen de scherpste prijs krijgt.

Wilt u op korte termijn een afspraak? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen hypotheken

  • Hoeveel kan ik maximaal financieren?
    Aan de hand van uw inkomen, uw vermogen/schuld - positie en de waarde van de woning die u wilt kopen kunnen wij een snelle berekening maken van het maximale hypotheekbedrag
  • Hoe snel heb ik mijn financiering rond?
    Een hypotheekaanvraag is vaak maatwerk. De minimale doorlooptijd is 2 weken maar u kunt beter rekening houden met 3-4 weken als u voor zekerheid gaat.
  • Wat kost hypotheekadvies bij Wiersma & Walvius?
    Dit is afhankelijk van uw situatie; starters betalen €2200 voor hypotheekadvies op maat en het regelen van de financiering en de bijbehorende verzekeringen. U zit dan met een gerust hart bij de notaris!