Uw bouwdepot regelt u via Wiersma & Walvius

Tijd voor een verbouwing aan uw huis? Dan kan een tussentijdse hypotheek een goede keuze zijn. De vraag is: heeft u de ruimte qua inkomen? En zit er wellicht overwaarde op uw huis? Uw adviseur van Wiersma & Walvius bekijkt met u de mogelijkheden en helpt u aan het beste product in uw situatie.

Bij de verbouwing van uw huis komt veel kijken, maar bij de financiering zeker ook! Daarom helpt uw adviseur van Wiersma & Walvius met berekenen hoeveel u mag financieren, waar u dat het best kunt doen, hoe u een bouwdepot regelt en welke kosten daar wel en niet uit betaald mogen worden. Kortom, u krijgt het beste advies gebaseerd op uw situatie.

De beste deal voor u

Wiersma & Walvius is een onafhankelijk hypotheekadviseur. Dat betekent dat wij voor u kunnen zoeken in een breed aanbod van banken en andere hypotheekverstrekkers. Wij zorgen dat u voor uw situatie de beste hypotheek tegen de scherpste prijs krijgt.

Wilt u op korte termijn een afspraak? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen hypotheken

  • Hoeveel kan ik maximaal financieren?
    Aan de hand van uw inkomen, uw vermogen/schuld - positie en de waarde van de woning die u wilt kopen kunnen wij een snelle berekening maken van het maximale hypotheekbedrag
  • Hoe snel heb ik mijn financiering rond?
    Een hypotheekaanvraag is vaak maatwerk. De minimale doorlooptijd is 2 weken maar u kunt beter rekening houden met 3-4 weken als u voor zekerheid gaat.
  • Wat kost hypotheekadvies bij Wiersma & Walvius?
    Dit is afhankelijk van uw situatie; starters betalen €2200 voor hypotheekadvies op maat en het regelen van de financiering en de bijbehorende verzekeringen. U zit dan met een gerust hart bij de notaris!