Wilt u sparen of beleggen voor aanvullend pensioen?

Bij Wiersma & Walvius kennen we de situatie van onze klanten en denken we graag mee over de mogelijkheden voor een aanvullend pensioen. We kennen uw wensen, we kennen de fiscale mogelijkheden en we kennen de beste producten. Zo biedt Wiersma & Walvius altijd de beste oplossing wanneer u wilt beleggen of sparen voor aanvullend pensioen.

Extra geld opzij zetten voor aanvullend pensioen kan op vele manieren met elk z'n eigen voordelen. Zo kunt u kiezen voor variabel sparen of deposito-sparen. Maar ook voor fondsbeleggen of 'lifecycle-beleggen', waarbij uw risico automatisch wordt afgebouwd naarmate u dichter bij de datum van opname komt. Uw adviseur van Wiersma & Walvius komt graag langs voor een spaar of beleg-advies op maat. 

De beste deal voor u

Wiersma & Walvius is een onafhankelijk bemiddelaar in verzekeringen en pensioenoplossingen. Dat betekent dat wij voor u kunnen zoeken in een breed aanbod van verzekeraars en banken. Onze pensioenadviseurs kijken altijd naar uw persoonlijke situatie zodat uw pensioenwens optimaal vertaald is in de oplossing.

Inzicht in uw pensioen of bijvoorbeeld de situatie na overlijden? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen pensioen

  • Zijn jullie een specialist in vrijkomende lijfrentes?
    Ja, Wiersma & Walvius heeft specialisten voor vrijkomende lijfrentes. Zij adviseren zowel verzekeringsoplossingen als u een levenslange uitkering wilt maar ook bancaire oplossingen, het zogenaamde banksparen. U bent bij ons dus aan het juiste adres
  • Kan iedereen fiscaal vriendelijk sparen voor pensioen?
    Alle mensen die dit jaar of de voorgaande 7 jaar minder pensioen opbouwden dan ze wettelijk gezien mochten hebben jaarruimte. Iedereen mag zijn jaarruimte fiscaal vriendelijk storten in een persoonlijk pensioenpotje voor later.
  • Loont het oversluiten van een overlijdensrisicoverzekering?
    Het is interessant als u nog even gezond bent als dat u was bij het afsluiten en de verzekering langer dan 5 jaar geleden heeft afgesloten. De premies zijn de afgelopen enorm gedaald. Hier is dus vrij eenvoudig voordeel te behalen.