Een goede
overlijdensrisicoverzekering
om uw gezin te beschermen

Bij Wiersma & Walvius kennen we de situatie van onze klanten en denken we graag mee over de mogelijkheden voor een aanvullend pensioen. Wij kennen de fiscale mogelijkheden, we kennen de producten en zo biedt Wiersma & Walvius altijd een advies op maat; bijvoorbeeld voor een overlijdensrisicoverzekering voor nabestaandenpensioen

Een overlijdensrisicoverzekering voor nabestaandenpensioen regelen kan een goede optie zijn. Belangrijk is dan wel dat u inzicht heeft in de financiële gevolgen bij een eventueel vroegtijdig overlijden van u of uw partner. Daarbij wilt u weten welk type overlijdensrisicoverzekering voor u het meest geschikt is; gelijkblijvend, lineair dalend of annuïtair dalend gedurende de looptijd. En tenslotte de vraag; welk bedrag dient u aan overlijdensrisicodekking te verzekeren? Uw adviseur van Wiersma & Walvius kan het u exact vertellen en heeft beslist een advies op maat.

De beste deal voor u

Wiersma & Walvius is een onafhankelijk bemiddelaar in verzekeringen en pensioenoplossingen. Dat betekent dat wij voor u kunnen zoeken in een breed aanbod van verzekeraars en banken. Onze pensioenadviseurs kijken altijd naar uw persoonlijke situatie zodat uw pensioenwens optimaal vertaald is in de oplossing.

Inzicht in uw pensioen of bijvoorbeeld de situatie na overlijden? Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen pensioen

  • Zijn jullie een specialist in vrijkomende lijfrentes?
    Ja, Wiersma & Walvius heeft specialisten voor vrijkomende lijfrentes. Zij adviseren zowel verzekeringsoplossingen als u een levenslange uitkering wilt maar ook bancaire oplossingen, het zogenaamde banksparen. U bent bij ons dus aan het juiste adres
  • Kan iedereen fiscaal vriendelijk sparen voor pensioen?
    Alle mensen die dit jaar of de voorgaande 7 jaar minder pensioen opbouwden dan ze wettelijk gezien mochten hebben jaarruimte. Iedereen mag zijn jaarruimte fiscaal vriendelijk storten in een persoonlijk pensioenpotje voor later.
  • Loont het oversluiten van een overlijdensrisicoverzekering?
    Het is interessant als u nog even gezond bent als dat u was bij het afsluiten en de verzekering langer dan 5 jaar geleden heeft afgesloten. De premies zijn de afgelopen enorm gedaald. Hier is dus vrij eenvoudig voordeel te behalen.