Uw persoonlijke Makelaar in Assurantiën in de regio

Wiersma & Walvius begrijpt wat haar relaties beweegt. Met ruim 20 medewerkers leveren wij maatwerk aan vele zakelijke en particuliere relaties. Of het nu gaat om complexe schadeverzekeringen of arbeidsgerelateerde voorwaarden, Wiersma & Walvius heeft de passende oplossing.

Wiersma & Walvius is een volledig onafhankelijke Makelaar in Assurantiën. Op deze manier kunnen we u altijd voorzien van de oplossing met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Zo heeft u altijd die risico’s verzekerd die in uw situatie belangrijk zijn. Dat is volgens Wiersma & Walvius goed verzekeren!

ZAKELIJK

Als het gaat om de continuïteit van uw bedrijf weet Wiersma & Walvius op basis van o.a. een risicoanalyse exact waar u zich wel en niet tegen moet verzekeren. Dus of het nu gaat om verzuim, cyberrisk of inventaris; wij zorgen met de juiste producten dat de continuïteit van uw bedrijf niet in gevaar komt.

 

… OF PARTICULIER

Een auto- of een inboedelverzekering. Een reis- of een rechtsbijstandverzekering. Wiersma & Walvius zorgt dat ze de situatie en draagkracht van de relatie kent en kan zo altijd het beste advies te geven. Bovendien staan de mensen van Wiersma & Walvius 24/7 voor u klaar wanneer de nood aan de man is.

 

VOLLEDIG ONAFHANKELIJK ADVIES

De adviseurs van Wiersma & Walvius Verzekeringen zijn volledig onafhankelijk en adviseren in het belang van de klant. Via Plusdiensten Assuradeuren heeft Wiersma & Walvius toegang tot de volmacht van 14 verzekeraars. Daanraast heeft Wiersma & Walvius ook de mogelijkheid om producten rechtstreeks bij verzekeraars onder te brengen. (wij zijn een ongebonden objectieve bemiddelaar) Zo krijgt de klant altijd het best passende aanbod.

 

HISTORISCH PERSPECTIEF

Opgericht in 1994 door Fred Wiersma als pensioenkantoor en is al snel uitgebreid uit naar schadeverzekeringen om door te groeien naar een full-service assurantiekantoor. Wiersma & Walvius BV is gevestigd in Groningen en mag zich een van de grotere Makelaar in Assurantiën van de regio noemen.

 

 

De beste deal voor u

Wiersma & Walvius is een volledig onafhankelijke adviseur en bemiddelaar en heeft nooit belang bij de keuze voor een bepaald product of verzekeraar. Op die manier, én omdat wij ons terdege verdiepen in de situatie en draagkracht van onze relaties, kunnen we u altijd voorzien van de oplossing met de beste prijs-kwaliteit verhouding. 

Veelgestelde vragen over Wiersma & Walvius

  • Is Wiersma & Walvius een onafhankelijke verzekeringsadviseur?
    Ja, Wiersma & Walvius heeft toegang tot alle verzekeraars in de Nederlandse markt en geeft onafhankelijk advies in zowel de zakelijke als de particuliere markt.
  • Komt een adviseur altijd langs?
    Een adviseur van Wiersma & Walvius kan altijd bij u langs komen. U kunt er ook voor kiezen om naar ons kantoor te komen. Uiteraard kunt u ook bellen of via internet contact hebben met onze adviseurs. Wij maken gebruik van alle kanalen.
  • Moet ik betalen voor een adviseur van Wiersma & Walvius?
    Voor schadeproducten geldt in principe dat de kosten van de adviseur in het product zitten. Voor alle andere producten ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging met daarin o.a. de kosten van Wiersma & Walvius. U zit op voorhand dus nergens aan vast.