Geachte bezoeker van www.BNMW.nl,

Wij zijn verheugd u te kunnen berichten dat BNMW Groep een samenwerking is aangegaan met Wiersma & Walvius uit Groningen op het gebied van schade-, inkomens- en zorgverzekeringen. Door deze samenwerking zijn wij in staat u een nog betere dienstverlening te bieden.  

Korte introductie van Wiersma & Walvius

Wiersma & Walvius is een vooraanstaande verzekeringsmakelaar met veel zakelijke en particuliere verzekerden in met name Groningen, Friesland en Drenthe. Fred Wiersma is sinds de oprichting directeur en is zeer verheugd over de samenwerking met Assurantiekantoor BNMW Fred Wiersma

Plusdiensten: volmacht kantoor met 14 volmachten

Door de samenwerking krijgen relaties van Assurantiekantoor BNMW toegang tot maar liefst 14 volmachten van Nederlandse en Internationale verzekeraars via Plusdiensten. Plusdiensten is het volmacht bedrijf van Wiersma & Walvius. Dit zorgt ervoor dat we ondanks recente fusies en overnames van Nederlandse verzekeraars toch altijd een prima vergelijk voor u kunnen blijven maken en een concurrerende premie kunnen bieden.

Wij werken vanaf 1 november vanuit Groningen

Wiersma & Walvius heeft een goed bereikbaar en ruim kantoor aan de Schweitzerlaan 21 in Groningen. Luppe Westerhuis zal u vanaf 1 november op de voor u vertrouwde manier vanuit deze locatie van dienst zijn.

Nieuwe samenwerking op het gebied van Hypotheken, Leven- en Uitvaartverzekeringen

Richard Beuker van “Uw hypotheekadviseur” wordt uw nieuwe adviseur voor hypotheken, levensverzekeringen en uitvaartverzekeringen. Hij is gespecialiseerd in advies over deze productgroepen en houdt kantoor aan de Brink 1 in Norg. Hij kijkt ernaar uit om deze diensten voor de klanten van BNMW te mogen uitvoeren. Richard is voor vragen of verzoeken bereikbaar via het telefoonnummer 06-51124437 of per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe contactgegevens voor al uw verzekeringen

Door de samenwerking met Wiersma & Walvius zullen wij u nu en in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Wiersma & Walvius heeft toegang tot een breed pallet nationale en internationale verzekeraars om uw verzekeringen goed en voordelig onder te brengen. U kunt ons in de toekomst direct bereiken via de contactgegevens op de achterzijde. Zo blijven de lijnen kort en wordt u snel geholpen.

Vanaf 1 november 2020 kunt u ons bereiken via de volgende contactgegevens:
Algemene contactgegevens:
Bezoekadres Schweitzerlaan 21, 9728 NR Groningen
Telefoon 050-3113231
e-mail algemeen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Luppe Westerhuis:
Email:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 06-47165825

Wij vertrouwen erop u hiermee naar behoren te hebben geïnformeerd en zien er naar uit u op de voor u vertrouwde wijze te mogen blijven adviseren

Fred Wiersma en Luppe Westerhuis